Verkoop 1 Slaapkamer, Alburquerque, Panglao, Filipijnen, Santa Filomena, Alburquerque, Bohol

Verkoop - Cod. 38988

  • Typologie: 1 Slaapkamer
  • Gebied: 40 m²
  • Getal kamers: 1
  • Verdieping: ground

Bohol, een tropisch paradijs in de Filippijnen, en een bloeiende toeristische bestemming, we kunnen je een eigen plekje bieden in Bohol, in de gemeente Alburquerque, in een rustige en groene omgeving, maar dichtbij alle toeristische bestemmingen en wereldberoemde witte zandstranden .
De Bohol DBM Corp. (Belgische CEO / eigenaar) bouwt een exclusieve vakantie accommodatie, volgens Europese normen, materialen en service: het Dama Resort.
We verkopen, op een mede-eigenaar basis, een goed uitgeruste studio, met keukenhoek, aparte badkamer en toilet, volledig ingericht, compleet met keuken en serviesgoed, beddengoed, handdoeken, air-conditioning, tv, koelkast, vriezer, Wi -Fi ... kortom alles is aanwezig. Verder heeft het gebouw een zwembad, een tropische tuin en een fitnessruimte, allemaal gratis te gebruiken.
Word eigenaar van deze studio op basis van mede-eigendom, wat betekent dat je het voor een vooraf gedefinieerde week (7 dagen) per jaar kunt kopen, voor een maximale duur van 15 (vijftien) jaar. De totale prijs is vastgesteld op 8.000 USD en in tegenstelling tot alle andere vergelijkbare projecten: er is GEEN jaarlijks onderhoud of andere kosten te betalen, geen energierekeningen. De mede-eigenaar kan zijn eigendom gebruiken, zijn eigendom verhuren, zijn eigendom verkopen tegen de prijs die hij wenst.
Gratis ophaalservice vanaf de luchthaven van Bohol of de veerhaven Tagbilaran voor de eigenaren of zijn huurders. Geïnteresseerd?

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB