Verkoop Bouwgrond, Busuanga, Palawan, Filipijnen, Sitio Ocamocam New Busuanga

Verkoop - Cod. 40173

  • Typologie: Bouwgrond
  • Gebied: 31000 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: terra

Onze woning is gelegen in Ocamocam Beach - New Busuanga, een van de opkomende toeristische bestemmingen op het eiland Busuanga. Het strand van Ocamocam is een topbestemming die u kunt vinden in alle toeristische pakketten die worden aangeboden door lokale toeristenbureaus. Het is met de auto in 50 minuten te bereiken vanaf de luchthaven van Coron. Vergunning goedgekeurd voor de bouw van een resort

Zoals gezegd hebben we al een goedgekeurde vergunning voor het bouwen van een resort. We hebben 3 betonnen bungalows van hoog niveau gebouwd van elk ongeveer 50 m2. met airconditioning, toilet, buitendouche en nog een aparte badkamer.
U kunt enkele foto's van het plan van de bungalow vinden, natuurlijk hebben we ook gedetailleerde professionele tekeningen voor het zwembad, het restaurant en andere gebouwen:
Ons strandbezit is meer dan 31.000 vierkante meter groot en bestaat uit 10 percelen die volledig zijn getiteld met uitzicht op de zonsondergang. Het is de ideale plek voor toeristische ontwikkeling op hoog niveau. Vlak voor het pand is er een 120 meter lang wit zandstrand en een deel van een kleine heuvel aan de achterkant van het pand. Het land heeft veel groen, van palmbomen, kokos- en fruitbomen tot tropische bloemen en planten.

Ons pand is ongetwijfeld op een bevoorrechte locatie gelegen en het is zeker het beste dat te vinden is op het hele strand van Ocamocam, dat meer dan 1 km lang is. Alle andere eigendommen op het strand van Ocamocam zijn kleiner dan de onze en niet zijn meer beschikbaar voor verkoop. Ze zijn voornamelijk eigendom van buitenlanders.

Het eerste voordeel bij het kopen van ons eigendom, vooral voor niet-Filippijnse burgers, is dat we het hele bedrijf, dat de grond bezit, kunnen verkopen. Dit zal het hele proces van het kopen van land in de Filippijnen veel eenvoudiger maken en de overdracht van eigendomsbewijzen slechts een formaliteit maken, aangezien de koper van het bedrijf ook automatisch het land zal bezitten. Dit wordt hier benadrukt omdat het proces van eigendomsoverdracht in de Filippijnen erg moeilijk en tijdrovend kan zijn. We hebben zelf ervaren hoe problematisch het kan zijn. Daarnaast zijn onze eigendomstitels schoon, alle belastingen zijn betaald, geen huurder, geen negatieve eigendomsaanspraken van andere partijen en we kunnen absoluut bewijzen dat er absoluut geen risico is voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van de ons eigendom.

Het tweede grote voordeel is dat we al een volledig goedgekeurd plan hebben om een resort te bouwen. In feite hebben we op ons terrein al 3 hoogwaardige betonnen bungalows van hoge kwaliteit. Onze bouwvergunningen zijn 100% correct en compleet en hierdoor kan de potentiële koper beginnen met de bouw van het resort op dezelfde dag dat hij het onroerend goed koopt. Dit is zeker een enorm voordeel, aangezien het verkrijgen van dergelijke bouwvergunningen, gezien de huidige situatie in de Filippijnen, bijna twee jaar van zeer gecompliceerde procedures vergde in zowel Coron als Puerto Princesa. En volgens de meest recente informatie waarover we beschikken en vanwege de recente beslissingen van de president over duurzaam toerisme, heeft het DENR-kantoor nu een nog strikter beleid met betrekking tot de uitgifte van deze nieuwe machtigingen. Je kunt het zeker geloven, dit is een groot voordeel dat je tijd, geld en geduld bespaart.

Elektriciteit en vers water zijn al aanwezig en we hebben ook een zoetwaterbron op ons terrein die tijdens het droge seizoen als reserve wordt gebruikt.

Er is een telefoon en een internetsignaal op het strand. We hebben echter wel een eigen satellietantenne voor ons internetgebruik.

Deze eigenschap is goedgekeurd door een fengshui-meester die het onlangs heeft bezocht als een plaats van rust en rijkdom.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB